Onze Domeinnamen

We hebben een grote selectie waardevolle domeinnamen in ons bezit. U kunt deze namen van ons kopen, huren of huren met een optie tot koop. Neem gerust contact op met ons om te vragen wat de mogelijkheden zijn. 

Verhuur

Als je wil beschikken over een domeinnaam uit ons portfolio, kun je hem van ons huren. We maken dan een overeenkomst op voor een bepaalde tijdsduur. Binnen die periode kun je zelf een website bouwen op de desbetreffende domeinnaam. We koppelen dan de domeinnaam aan uw hostingpakket zodat u zelf controle heeft over uw website en mailingpakket. U kunt na de huurperiode beslissen om de huur door te zetten of om hem te stoppen.

 

Heeft u interesse in het huren van onze domeinnamen? Neem dan contact met ons op voor vragen, een vrijblijvende offerte of voor verhuurovereenkomsten. U kunt onze contactgegevens vinden op de contactpagina.

Verkoop

Je kunt er ook voor kiezen om een domeinnaam uit ons portfolio definitief over te nemen. We zoeken dan naar een marktconforme prijs en maken dan een passend aanbod voor elke domeinnaam. De ene domeinnaam is meer waard dan de andere dus dit is uiteraard maatwerk.

 

Heeft u interesse in het kopenvan onze domeinnamen? Neem dan contact met ons op voor vragen, een vrijblijvende offerte of voor verhuurovereenkomsten. U kunt onze contactgegevens vinden op de contactpagina.

Hebben wij de domein van uw voorkeur niet in bezit? We kunnen dan altijd helpen met het bemachtigen van de naam naar keuze! Voor meer informatie over onze diensten als adviseur en tussenpersoon kijkt u op de pagina bemiddelen.