Over Ons

De juiste domeinnaam kan voor een bedrijf enorm veel verschil maken op het gebied van online marketing en de vindbaarheid op Google. Als domeinmakelaar weten we als geen ander wat de waarde is van een goede domeinnaam.

 

Met onze ervaring op het gebied van online vindbaarheid, weten we dat de juiste domeinnaam van groot belang is voor de vindbaarheid. Met de perfecte domeinnaam kun je kosten besparen op het gebied van SEO en ben je sneller vindbaar dan je concurrent. Wij hebben daarvoor een grote hoeveelheid domeinnamen in ons portfolio. Deze kun je van ons overnemen door ze te kopen of te huren. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina onze domeinen

 

Daarnaast weten we als geen ander de waarde van iedere domeinnaam. We kunnen u adviseren voor het aanschaffen en/of huren van een domeinnaam en kunnen als tussenpersoon optreden omdat we gewend zijn om op het heetst van de strijd de onderhandeling uit te voeren. Op deze manier halen we altijd de beste deal binnen voor onze opdrachtgever. Kijk voor meer informatie over onze dienst als tussenpersoon op de pagina bemiddelen.

Team Domeinmakelaar

Denzel

Junior Online Marketeer

Marileen

Junior Domeinmakelaar

Merijn

Senior Online Marketeer

Marcel

Senior Domeinmakelaar